Pilaf cu ghebe

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 11201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceapa mare
  • un morcov
  • pasta de ardei
  • o punga cu ghebe(din congelator)
  • orez
  • patrunjel
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ghebe:

Se pune la calit un morcov ras 5 min.se adauga ceapa tocata marunt se mai lasa 5 min.se adauga 2 linguri pasta de ardei si la urma ghebele.In timp ce fierb ghebele se pune la fiert orezul separat.Cand sunt fierte ghebele se pune in cratita orezul fiert si spalat,patrunjelul tocat,sare,piper si se mai lasa 5 minute pe foc.Am servit pilaful cu snitel din piept de pui si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

16.11.2010, 21:19

numai bun in zi de post

MIUTA 1

16.11.2010, 23:17

E gustos,am fost norocoasa ca am gasit ghebe de cumparat si mi-am pus la congelator.Rocsi si la tine am gasit o gramada de bunatati .....pupici

vanilla 1

19.11.2010, 14:41

cred ca sunt ffffff gustoase!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci